Portofoliu

Fotografii de boudoir atat in studiourile noastre cu zeci de decoruri cat si in alte locatii sau in decorul studiourilor, dar si in locati cu design deosebit precum apartamanete luxury sau vile si camere de boutique-hotel 

Atentia la detalii, fara compromisuri, ne propulseaza pe locul 1 in fotografia de budoir.

Cu retusari de inalta calitate ale pielii si detaliilor lenjeriei, fara a compromite aspectul natural al acestora reusim sa portretizam orice corp asa cum este el: o opera de arta!

Fotografii de boudoir atât în studiourile noastre cu zeci de decoruri cât si în alte locatii sau în decorul studiourilor, dar si în locati cu design deosebit precum apartamanete luxury sau vile si camere de boutique-hotel 

Vedetele au încredere în fotografii nostri si în profesinalismul întregii echipe pentru cele mai sexy fotografii de boudoir. 

OUR NETWORK

PNK Teddy Bear ofera exclusiv servicii profesionale de cea mai bună calitate pentru fotografii de boudoir, modele nud. Prin echipa de peste 10 fotografi profesioniști și peste 10 editori de imagine și retoucheri garantăm calitatea producțiilor noastre și ne menșinem poziția de #1 în piață de peste 7 ani!

PNK Teddy Bear™ este o marcă înregistrată a Friends Studios® și parte a grupului MAJOR Group.

Major Talents

Major Events

Major Advertising

CONTACT

© 2020 PNK Teddy Bear