top of page

Suport

Întrebări Frecvente

Ai alte întrebări?

Dacă ai orice altă întrebare sau nelămurire suntem aici să îți răspundem. Completează formularul de mai jos:

 • Conceptul Sedintei foto/fotografiilor/video este inclus in pret si oferit de voi?
  Da, echipa noastra de specialisti are o experienta vasta in dezvoltarea de concepte potrivite pentru fiecare sedinta foto, astfel nu trebuie sa iti faci griji de acest aspect.
 • Fotografiile nud/budoir se fac doar in studiourlie voastre?
  Nu. Avem 2 studiouri cu zeci de decoruri pe care le punem la dispozitie, dar putem sa facem fotografiile si sedintele video fie in studiouri de videochat, apartamente luxury inchiriate, case, vile particulare tip AirBnB sau in orice alta locatie aleasa de tine.
 • Fotografii/cei care filmeaza sunt doar barbati?
  In echipa noastra avem peste 10 fotografi profesionisti cu experienta de peste 7 ani in fotogrfie si in fotografia de boudoir. Poti alege daca doresti in mod specific sa fii cu un fotograf femeie.
 • Oferiti make-up si hairstylist profesionisti pentru sedintele foto/video?
  Da, avem o arie foarte mare de colaboratori profesionisti specializati in astfel de sedinte foto si video la un pret preferential in cepand de la 75€
 • Colaborati si cu studiouri de videochat pentru sedinte foto/video?
  Da, colaboram la cerere cu studiouri de videochat iar acestea au preturi preferentiale in functie de numarul de modele si numarul de sedinte foto/video anuale.
 • Livrati pozele in formatele cerute de platformele de videochat?
  Da. Ecgipa noastra de editori profesionisti are la dispozitie toate detaliile tehnice furnizate de toate platformele de videochat si va livra fotografiile si materialele video in functie de site-ul/site-urile pe care acestea urmeaza sa fie urcate
 • Primesc tot setul de fotografii dintr-o sedinta foto, chiar si cele ne-editate?"
  In general punem accent foarte mult atat pe calitatea materialelor foto si video pe care le livram cat si pe reputatia noastra si a clientilor, astfel vom furniza materialele editate conform standardelor noastre, in functie de numarul de fotografii/video agreate.
 • Cum pot sa platesc sedinta foto/video?
  Acceptam plata cu cardul, plata cash sau virament bancar
 • Primesc factura pentru serviciie furnizate de voi?
  Da, orice serviciu foto/video precum si celelalte servicii conexe pe care le furnizam sunt facturate catre client
 • Cum primesc pozele?
  Fotografiile/Video sunt trimise catre tine utilizand platforma DropBox si pot sa fie downloadate oricand, fara limita de timp ca in cazul celorlalte platforme de transfer. De asemenea conexiunea este securizata, accesul este exclusiv catre clientul vizat, iar accesul se poate face oricand si de pe orice dispozitiv.
 • Cine are acces la pozele/video-urile mele?
  Accesul la imaginile inregistrate este dat exclusiv fotografului/videografului si editorului fotografiilor/video-urilor.
 • Cat de repede primesc fotografiile/video-urile editate?
  In functie de pachetul ales putem sa livram expre, in 72 de ore de la incheierea sedintei , sau pana la maxim 7 zile lucratoare in cazul pachetului standard. Video il vei primi in 3 zile lucratoare de incheierea sedintei.
 • Utilizati fotografiile mele pe site sau pe social-media pentru promovare sau alte scopuri?
  Fotografiile clientilor sunt proprietatea lor exclusiva! Tinem foarte mult la imaginea privata a clientilor nostri si NU vom folosi aceste imagini sau orice alta informatie despre clientii nostri in niciun mediu public sau privat. Fotografiile de pe site sau cele pe care le folosim pentru promovare au primit ACORDUL EXPRES al modelelor prezente in imagini pentru a putea sa fie folosite in promovare.
 • Faceti sedinte foto/video si cu barbati/cupluri?
  Da, avem fotografi si videografi specializati si pentru aceasta categorie.
 • Pot sa vin insotita/insotit de o persoana de incredere?
  Da, acceptam ca modelele sa vina insotite de persoane pe care le considera de incredere si acestea sa fie prezente la sedinta foto/video.
bottom of page